35 Comments

  1. Sy dh 3 kali gagal…blan 12..1 bulan lebih 12k abis lesap mcm tu saja…sy ada bercadang nk tebus kesilapan sy…boleh ajar sy?..klw berjaya sy xde maslah kongsi rezeki untuk bgi pada guru yg ajar sy..sy bkn full time..sambilan sahaja..sbb sy ada kerja hakiki yg sy buat..

  2. Aku pakai indicator jee ..aku namakan teknik rambo IV …bila uptrend kena buy jer bila uptrend kena sell ..nak tahu teknik apa .. boleh ws 01161205412 ( arif )
    Testimoni ahli open real acc dah guna teknik ni ..dari 90 sen jadi 9usd ..mm jaga ..kalau x jaga bye2 jer acc tu ..

  3. Assalamualaikum Tuan, berapa anggaran minimum utk pemula yg baru2 nak mencuba…
    Boleh try ke klu yg jenis masih x fhm langsung ni. Amek masa yg lama ke utk fhm…

    Hrp dpt tunjuk ajar…
    Dpt juga berkongsi rezeki..☺

  4. Assalamualaikum Tuan. Satu soalan. Yang Mana lebih bagus, trade banyak pairing currency dalam Satu Masa atau trade Satu currency, tapi letak banyak layer cthnya 5-10 layer?
    .
    Terima Kasih utk jawapan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*